Royale stoemp

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en halveer ze. Maak de uien, prei, wortelen en knolselder schoon en snijd ze in grove stukken. Doe de aardappelen in de pan, vul af met water tot ze onder staan, doe er de groenten bovenop en kook alles gaar in ca.25 min. Giet af en stamp met de stamper tot stoemp. Bak de spekjes uit. Snijd de witloof in niet te kleine stukjes en bak krokant in wat boter. Snipper de savooikool en de spruiten en blancheer. Roer dit alles, samen met een klont boter, het eitje en de room onder de stoemp. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat en serveer.

Royale stoemp is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Stoemp met broccoli en pijnboompitten
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp op z’n Brabants
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane groentesalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde dorade royal met Griekse salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept