Rozijnen-walnotenbrood

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Doe alles op volgorde van de gebruiksaanwijzing van je broodbakmachine in het blik behalve de rozijnen en de walnoten. Stel de machine in op zoetbrood lichte korst (en klein brood). Na de eerste kneding (bij mij een piepje) voeg je de rozijnen en de walnoten toe. (Als het na het kneden nog niet goed gemengd is, moet je voor het rijzen het deeg er even uithalen en handmatig doorkneden. Evt. kan je dan ook de 'kneedvleugels' eruit halen. (Om het blik niet te beschadigen kan je de rozijnen en walnoten ook gewoon altijd zelf door het deeg kneden direct na het kneedproces van de machine.) - Je kan je brood ook afbakken in de gewone oven op 180°C en +/- 40 minuten in de oven

Rozijnen-walnotenbrood is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gorgonzola Walnotenbrood
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dadel-banaan-walnotenbrood
30-60 min -
Bekijk recept
Waldorfsalade Met Zalmroosjes Op Walnotenbrood
30-60 min -
Bekijk recept
Walnotenbrood (2 broden)
0 min
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept