Rozijnenijs met honing en walnoten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De rozijnen in heet water wellen. De eiwitten van de eierdooiers scheiden. De eierdooiers met de honing losroeren. De helft van de slagroom verhitten en al roerend aan de eierdooiers toevoegen. De schaal in een pan met bijna kokend water zetten en het mengsel al roerend iets dikker laten worden. Af laten koelen. De rest van de slagroom stijfkloppen. Apart hiervan ook de eiwitten stijfkloppen. Stijfgeslagen slagroom, eiwitten met de walnoten en de afgegoten rozijnen samenbrengen tot één mengsel. Invriezen en tijdens het invriezen zo nu en dan omscheppen.

Rozijnenijs met honing en walnoten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde ananas
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruitspiesjes Met Kruidkoek En Rum-rozijnenijs
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rozijnenijs Met Macadamia's
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rum-rozijnenijs
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept