Rucola-salade met pecorino

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De spekreepjes uitbakken - De geitenkaas in een bakje verkruimelen - De appel wassen, schillen in vieren delen en het klokhuis verwijderen.
- Snij vervolgens met en kaasschaaf dunne plakjes van de appel.
- **voor de dressing:** - Maak de dressing van een eetlepel appelciderazijn, drie eetlepels olijfolie en en zes eetlepels honing . Het geheel goed door elkaar roeren.
- Eerst proeven de dressing moet een fris zoetje hebben.
Voorbereiding
: - Verdeel de rucola-sla over 4 borden met in het midden een bolvorm. Verdeel de appel-schijfjes in de sla en zet de schijfjes rechtop in de sla.
- Strooi eerst de kaas over de salade en sprenkel vervolgens de dressing er overheen.
- Heerlijk als zomerse lunch met panini of een stukje stokbrood

Rucola-salade met pecorino is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept