Ravioli van chocoladepasta

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Chocoladepasta : Kneed bloem, ei en gesmolten fondant chocolade tot een homogene massa. Wikkel het deeg in folie en laat 30 minuten koelen in de koelkast. Maak vervolgens vellen met een pastamachine. Snij cirkels uit de pastavellen. Vulling : Snij de geschilde appel in partjes, stoof deze even aan in een beetje boter. Smelt de melkchocolade. Meng de appelpartjes eronder. Saus : Laat de witte chocolade smelten in de kokosmelk en de room. Breng aan de kook en laat indikken. Ravioli : Vul de ravioli met appelpartjes. Laat de ravioli 3 tot 4 minuten koken. Schik de ravioli op een bord; giet er de saus over en versier met een muntblaadje en cacaopoeder.

Ravioli van chocoladepasta is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Valentijnsontbijt met prosecco
15 min + 20 oventijd-
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolade truffels
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept