Rosbief met pestokorstje en tomatencoulis

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de rosbief in een ovenschotel en strijk in met olijfolie. Schuif hem in de voorverwarmde oven op 230°C en laat kleuren gedurende 15 min. Strijk het vlees in met pesto en laat nog gedurende 10 à 20 min. braden (naarmate u het vlees ‘saignant’ of doorbakken wilt) op 190°C. Haal het vlees uit de ovenschotel en laat het afgedekt rusten terwijl u de saus bereidt. Giet de kippenbouillon in de ovenschotel en maak de braadresten los. Giet alles in een ruime pan en breng aan de kook. Voeg de tomatenpuree en de room toe en laat lichtjes inkoken. Kruid met peper. Snij het vlees in sneetjes en geef er de saus apart bij. Dien op met kroketten of tagliatelle en broccoli of witloof.

Rosbief met pestokorstje en tomatencoulis is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatencoulis
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet à la Bloody Mary
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet met vanille
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept