Rosbief met portosaus en ganzenlever

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Bak de rosbief langs alle kanten bruin in een kookpan, breng op smaak en laat 20 minuten zachtjes bakken met het deksel op de pan.
- Snijd ondertussen de ganzenleverpastei in blokjes.
- Haal het gebraad uit de pan, blus met de porto en de bruine fond en laat voor de helft inkoken tot een gebonden saus.
- Snijd de rosbief in dikke sneden, leg daar de blokjes ganzenleverpastei op en overgiet met portosaus.
- Dien op met waterkers en gratin dauphinois of kroketten.

Rosbief met portosaus en ganzenlever is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept