Rosbief met sjalotten-tomatensaus

4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de rosbief met peper en zout. Verhit de boter met de olie in een braadpan en bak de rosbief rondom bruin. Neem de rosbief uit de pan. Bak nu de sjalotten met de knoflook en de rozemarijn 5 minuten al omscheppend in het bakvet. Schenk de wijn erbij en breng alles aan de kook. Leg het vlees in de pan en braad het, met de deksel schuin op de pan, op een laag vuur, in ongeveer 25 minuten bruin en van binnen rosé. Neem het vlees uit de pan en laat het afgedekt met aluminiumfolie 5 minuten rusten. Roer de tomatensap met peper en zout (naar smaak) door het braadvet en breng alles aan de kook. Snijd de rosbief in plakken en serveer met de jus. Lekker met gebakken aardappelen, stoofpeertjes en spruitjes.

Rosbief met sjalotten-tomatensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept