Roodbaars met saffraanboter

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Pocheer de vis in een court bouillon of stoom hem gaar.
- Blancheer de broccoliroosjes en meng de puree pet het fijngesneden preiwit, een handvol fijngesnipperde rucola en twee el olijfolie.
- Laat de gesnipperde sjalot zweten in de warme olijfolie, voeg de noilly prat, de wijn,de saffraan en visbouillon toe.
- Laat tot de helft inkoken en voeg dan de room toe.
- Laat weer inkoken tot de gewenste dikte.
- Schep de puree in het midden van de borden en schik er de repen vis rond.
- Werk af met de broccoli en saus en garneer met repeen zongedroogde tomaten.

Roodbaars met saffraanboter is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli met saffraanboter
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesen met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanboter
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met sint-jakobsschelpen en saffraanboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept