Roodbaarsfilets met tapenade van olijven en gedroo

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Spoel de visfilets af onder de koude kraan en dep ze droog.
- Pel het teentje knoflook.Hak voor de tapenade het teentje knoflook, de olijven, de kappertjes, de ansjovisfilets en de gedroogde tomaten samen fijn.Hak de dille fijn.
- Vet een ovenvaste schaal in met een beetje van de tomatenolie en leg de roodbaarsfilets er naast elkaar in.
- Bedek de filets met een dikke laag tapenade en schep de dille erop.
- Besprenkel met de rest van de olie.
- Laat de vis in de hete oven in ca. 15 minuten gaar worden.

Roodbaarsfilets met tapenade van olijven en gedroo is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Champignonragout
Bekijk recept
Brusselse wafels ii
Bekijk recept

Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roodbaars met citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roodbaars met tuinkruidensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept