Roombotercake met witte druiven en perzik

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De schil en pitjes verwijderen van de witte druiven en halveren. De perziken schillen, pitten verwijderen en in blokjes snijden.
- Gehalveerde druiven en stukjes perzik gedurende een uur wellen in het bier en vervolgens met de bloemenhoning tien tot vijftien minuten stoven met de rest van het bier. Eventueel nog wat meer bier gebruiken.
- De plakken cake verdelen over dessertborden en het warme mengsel van druiven en perzik erover verdelen.
- Slagroom stijf kloppen met vanillesuiker en wat slagroom naast de cake leggen.

Roombotercake met witte druiven en perzik is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomertrifle met gemengd fruit
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Minitrifles met gemengd fruit en yoghurtroom
20 min
Bekijk recept
Aardbeien-rabarbertrifle
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Petitfours
30 min-
Bekijk recept