Roomijs met vruchtencasata en gembersabayon

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Roer de eidooiers en de suiker tot een gladde massa.
- Kook de room en de melk en laat hierin de opengesneden vanillestokjes mee trekken - Verwijder als het kookt de vanillestokjes en voeg eerst langzaam met een beetje en later het gehele hete melk/room mengsel bij de eidooiers.
- Laat dit geheel onder voortdurend roeren au bain marie op ongeveer 80°C binden.
- Doe dan de massa over in een sorbetiere (ijsmachine) en draai het tot ijs in ong 30 min. (Maar je kunt natuurlijk ook een liter roomijs gewoon in de winkel kopen.)

Roomijs met vruchtencasata en gembersabayon is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti Met Aardbeien En Gembersabayon
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Roomijs Met Vruchtencasata En Gembersabayon
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Spaghetti Met Aardbeien En Gembersabayon
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Sabayon
0 min
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept