Rosbief met druiven van Corinthe

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat de druiven gedurende verschillende uren weken in de Medoc-wijn.
- De oven voorverwarmen op stand

8. Strijk het gebraad goed in met het teentje knoflook; bestrooi het met steakpeper.
- Beboter een ovenschaal, leg het gebraad erin en laat het 45 min. braden. Als het gebraad klaar is, leg het in een andere schotel en houd het warm. Neem de braadschaal, blus met gelei van Medoc-wijn, voeg zout toe, verwarm gedurende 5 min. en voeg er de druiven aan toe. Voeg een beetje boter toe.
- Snij de rosbief in sneetjes en leg ze op een dienschotel, voeg zout toe en overgiet het gebraad met de gelei van de wijn en de druiven. Bestrooi met gehakte bieslook en dien op.

Rosbief met druiven van Corinthe is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept