Salade met inktvisringen en remouladesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de frituur Doe de fijngesnipperde kappertjes, augurkjes en sjalot in een schone doek en knijp het vocht eruit. Meng de mayonese met de mosterd, en roer er de anjovis, bladselder, dragon,sjalot, kappertjes, augurkjes en kervel door, breng op smaak met peper en zout en plaats afgedekt in de koelkast tot gebruik. Verdeel de salade over de borden, bak de inktvisringen krokant en schik ze naast de salade. Serveer met de remouladesaus.

Salade met inktvisringen en remouladesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met remouladesaus
30 min-
Bekijk recept
Gegrilde noordzeetong met remouladesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met ovenfriet
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept