Salade met mosselen en sinaasappel

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de kruiden en de wijn aan de kook en kook de mosselen daarin tot ze allemaal open zijn. Laat de mosselen afkoelen en haal ze uit de schelpen. Schil de sinaasappel en snij de partjes tussen de velletjes uitgesneden uit. Meng frisee, in reepjes gesneden pittige sla, in plakjes gesneden lenteui en olijven met de uitgesneden sinaasappelpartjes. Maak een vinaigrette van de ingrediënten en verwarm de mosselen daarin totdat ze lauwwarm zijn. Giet de vinaigrette over de lauwe salade, leg de mosselen er over en bestrooi het geheel met de flintertjes van sinaasappelschil. Dit is een recept van Hettie Verkaart

Salade met mosselen en sinaasappel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept