Salade van aspergepunten met parmaham

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de azijn met het zout, de peper en de olie. Snij elk sneetje ham in vier reepjes. Zet ze opzij. Spoel de aspergepunten en droog ze. Bak ze 10 min. op een matig vuur, in de warme boter. Wikkel een reepje ham rond elke aspergepunt en schik ze in een stervorm op individuele borden. Overgiet ze met vinaigrette, doe er peper op en versier met krullen parmezaan. Dien lauw op. Variant: De Spaanse toer op Salade van asperges met serranoham en manchego: Vervang de parmaham door serranoham en de parmezaan door manchegokaas. Breng het geheel op smaak met lookvinaigrette.

Salade van aspergepunten met parmaham is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept