Salade van verse ananas en garnalen

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de amandelen in een anti-aanbakpan (zonder toevoeging van vet). Neem ze van het vuur en hak ze fijn. Pel de garnalen en snijd ze in tweeën. Snijd twee dikke sneden van de ananas, verwijder de schil en snijd ze in stukken. Doe ze in een slakom. Voeg de fijngehakte citroenmelisse en de garnalen toe. Breng op smaak met peper en zout. Meng alles goed door elkaar en bewaar het mengsel in de koelkast tot u het opdient. Deze salade is bijzonder licht en vetarm. Gebruik de rest van de ananas voor het dessert. Wikkel in folie en bewaar in de koelkast.

Salade van verse ananas en garnalen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept