Saltimbocca alla Romana

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Strooi de kaas over de kalfslapjes en breng op smaak met peper. Vouw ze dubbel en wikkel ze in de ham. Leg op elk pakketje enkele blaadjes salie en maak vast met een houten prikker. Bak de lapjes 6 minuten in warme boter (3 minuten aan elke kant). Voeg de witte wijn toe en roer de bakresten los. Laat lichtjes indikken. Schik het vlees op voorverwarmde borden en lepel de saus erover. Serveer met beetgaar gekookte pasta.

Saltimbocca alla Romana is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ciabatta salami-kaas-tapenade
5 min
Bekijk recept
Pizzahapjes
30 min Snack
Bekijk recept
Parelcouscous met salami en venkel
15 min
Bekijk recept
Italiaanse sesamstengels
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept