Sappige karbonaadjes op de manier van Anna

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de karbonades langs het vetrandje in, zodat deze tijdens het bakken niet kromtrekt. Haal het vlees door een mengsel van bloem, zout en peper.
- Verhit boter en olie in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag en bak hierin de karbonades snel aan beide zijden dicht - Voeg de tijm toe, zet het vuur zacht en laat de karbonaadjes ca 5 minuten zachtjes bakken. Draai het vlees om en laat het nog 5 minuten zachtjes bakken. De tijm zal zich nu aan de onderzijde van het vlees hechten.
- Leg de karbonaadjes op een voorverwarmde schaal en laat de appelplakjes in het achtergebleven braadvet 2 tot 4 minuten zachtjes bakken. Serveer de karbonaadjes met de gebakken appelschijfjes.
- Lekker met sperziebonen en gebakken aardappelschijfjes.

Sappige karbonaadjes op de manier van Anna is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hugo
10 min Snack
Bekijk recept
Poirini
10 min Snack
Bekijk recept
Rosecco
Snack
Bekijk recept
Annarosa's
10 min Snack
Bekijk recept

Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Peren-bessenyoghurt
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise roerbakschotel met sappige kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Royale bruschetta met ham, peer, brie en honing
20 min-
Bekijk recept