Sate met pittige pindasaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verhit de olie en fruit de sjalot met de knoflook en de sambal in +/- 3 min. glazig.
- Voeg de pindakaas en de kokosmelk toe en verwarm alles al roerende. Voeg zoveel melk toe tot een mooie sat?saus ontstaat. Kook de saus op een laag vuur in tot een dikke satesaus.
- Houd de saus op het rooster van de hete barbecue (of op een vlamverdeler) warm en roer hem regelmatig door.
- Rooster de sate op het rooster van een gloeiende barbecue rondom mooi bruin en in +/- 7 min. gaar. Serveer met de satesaus.

Sate met pittige pindasaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Saté babi ketjap met kiwi-komkommersalade
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van rund met pindasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde spekfakkel
30 min + 1 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept