Wel de saucijsjes 5 minuten in water dat tegen de kook aan zit. Dep ze droog en snijd ze elk in 4 stukken van 3 cm. Snijd de perziken in vieren en trek het velletje eraf. Halveer de partjes. Pel de uien en snijd elke ui in 8 parten. Knip elk takje rozemarijn in 4 stukjes. Steek aan elke spies 4 stukken saucijs afgewisseld met partjes perzik, ui en rozemarijn. Begin en eindig met een stukje vlees. Verwijder de zaadjes uit de peper en hak de peper heel fijn. Pers het teentje knoflook boven een kom uit en roer de rode peper en olijfolie erdoor. Bestrijk de spiesen royaal met de rode peperolie en rooster ze op een hete steengrill op de barbecue, of ca. 10 cm boven de hete kolen, in 8-10 minuten rondom bruin en warm. Keer de spiesen regelmatig en bestrijk ze tussentijds nogmaals met rode peperolie. Lekker met focaccia of Turks brood en een gemengde groene salade.