Saucijsspiesen met perzik en ui

4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wel de saucijsjes 5 minuten in water dat tegen de kook aan zit. Dep ze droog en snijd ze elk in 4 stukken van 3 cm. Snijd de perziken in vieren en trek het velletje eraf. Halveer de partjes. Pel de uien en snijd elke ui in 8 parten. Knip elk takje rozemarijn in 4 stukjes. Steek aan elke spies 4 stukken saucijs afgewisseld met partjes perzik, ui en rozemarijn. Begin en eindig met een stukje vlees. Verwijder de zaadjes uit de peper en hak de peper heel fijn. Pers het teentje knoflook boven een kom uit en roer de rode peper en olijfolie erdoor. Bestrijk de spiesen royaal met de rode peperolie en rooster ze op een hete steengrill op de barbecue, of ca. 10 cm boven de hete kolen, in 8-10 minuten rondom bruin en warm. Keer de spiesen regelmatig en bestrijk ze tussentijds nogmaals met rode peperolie. Lekker met focaccia of Turks brood en een gemengde groene salade.

Saucijsspiesen met perzik en ui is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept