Scampi in kerrieroom met appel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De saus: Ui, look, wortel en prei aanstoven in olijfolie. Bestrooien met kerriepoeder en bloem. Laten drogen. Aanlengen met de visfumet en zachtjes laten koken (onder deksel) tot de groenten gaar zijn. Mixen. Brunoise van appel toevoegen en enkele minuten laten meekoken. Zeven en afwerken met room. Op smaak brengen met peper, zout. Bak de scampi gaar in hete olijfolie. Kruiden met peper, zout. Bak ondertussen de plakjes appel zachtjes in boter. Bestrooi met suiker en laat lichtjes karameliseren. Nappeer de saus op het midden van het warme bord. Schik 6 plakjes appel op de saus en ertussen 6 scampi. Werk in het midden af met tuinkers en een kerstomaatje. Serveer met stokbrood.

Scampi in kerrieroom met appel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept