scampi pellen en darmkanaal verwijderen in een scaal alle ingrediënten vermengen (behalve de scampi) tot een marinade dan de scampi aan de marinade toevoegen en goed dooreen halen zet in de koelkast gedurende minstens één uur. snijd de citroenen in schijven van 1 cm dik of iets dikker en maar er kwartjes van rijg de scampi afwisselend met een citrioenkwartje op metalen speisjes rooster de spiesjes 3 minuten aan iederen kant dien op met mosterd saus wel opletten tijdens het grillen want het ene vuur is het andere niet dus niet alleen bakken maar ook voortdurend kijken en tijdig van het vuur halen. [color=blue:4dbdf5203b]Mosterd saus.[/color:4dbdf5203b] 1 kop zuren room 3 eetl. mosterd van Dyon een heel klein beetje zout 2 eetl. echte mayonnaise (zelfgemaakt) 1 eetl. versgehakte dille versgemale zwarte peper Alles goed mengen ge zult er niet mee in affronten vallen zeker weten