Snij een stokbrood in schijven van ongeveer 1,5 cm dik en bestrijk deze met een dun laagje lookboter. Zet ze even opzij. Leg ondertussen de grill van je oven aan maar steek het brood er nog niet onder. ( Lookbrood gaat heel gemakkelijk aanbranden !) De ontdooide scampi's droogdeppen tussen wat keukenpapier en een paar minuutjes snel bakken (tot ze rozig zien ) in een beetje olijfolie. Lust je de smaak van olijfolie niet, dan kan je ook boter gebruiken . Wat bijkruiden met peper uit de molen en wat lookpoeder. Ondertussen klop je in 2 dl room ( je kan ook melk gebruiken dan is het minder zwaar ) een doosje boursin met look en fijne kruiden open. Dit mengsel voeg je bij de gebakken scampi's. Goed omroeren. Voeg er enkele eetlepels ( ik neem er 4 ) ketchup bij en roer ook dit goed onder.( Heb je liever een meer doorsmakende tomatensmaak dan pas je het aantal lepels ketchup aan.) Schuif het lookbrood onder de grill en laat eventjes kleuren. Smakelijk !!!!