Scampis gerold in Parmaham

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak de scampis proper et spoel ze onder stromend water. Meng de suiker met 100 ml water in een pan en warm dit op. Voeg de citroenschil en de rozemarijn toe en laat dit 2 minuten koken tot u een siroop bekomt.
- Haal van het vuur en laat 20 minuten afkoelen. Leg de scampis in de siroop. Snijd de Parmaham in repen. Leg nu in elke reep een scampi met een stukje gekookte citroenschil en rol dit op. Fixeer met een tandenstoker of keukendraad.
- Bak de rolletjes in hete olijfolie gedurende 2 à 3 minuten. Haal de tandenstoker of de keukendraad weg en serveer op een slaatje van rucola met tomaatjes, bieslook en parmesanschilfers. Overgiet met een vinaigrette van extra zuiver olijfolie, balsamico azijn, grof zout en Penja peper.

Scampis gerold in Parmaham is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampispiesjes met citrusvruchten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokantje van asperges en scampis
35 min Voorgerecht
Bekijk recept