Scharrolletjes in tomatensaus

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol de scharfilets met de velzijde naar binnen van kop naar staart op, pocheer 5 min in gezouten water en houd warm. Voor de saus: pel de tomaten, snijd het vruchtvlees is blokjes en doe ze in de pan. Voeg de overige ingrediënten - uitgezonderd de boter - toe en giet 2 dl van het pocheervocht erbij. Kook op hevig vuur tot de blokjes tomaat uiteenvallen. Roer krachtig, zeef en kruid met peper en zout. Breng opnieuw aan de kook en klop met de garde de boter eronder. Schik de scharrolletjes op een bord, nappeer met de saus en werk af met gehakte bieslook. Serveer met gekookte aardappelen of aardappelpuree.

Scharrolletjes in tomatensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waterzooi uit de Stille Oceaan met wilde rijst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scharrolletjes met zeevruchten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scharrolletjes met zeevruchten
0 min
Bekijk recept
Scharrolletjes met prei
0 min
Bekijk recept