Schelvis in de oven met kerstomaatjes en rozemarij

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Was de schelvissen, dep ze droog, kruid ze met peper en zout, stop een takje rozemarijn in de buikholte en gaar ze in de oven op 180?C (ongeveer 20 minuten).
- Snijd de sjalotjes fijn en halveer de kerstomaatjes.
- Stoof de sjalotjes aan in olijfolie, voeg de kerstomaatjes, de laurier, de dragon en de tomatenpassata toe. Laat alles zachtjes garen en breng op smaak peper, zout, een mespuntje boter en een eetlepel ketchup.
- Haal de schelvis uit de oven en fileer hem met lepel en vork. Schik op elk bord 1 visfilet en daarnaast de kerstomaatstoverij en de aardappelen.

Schelvis in de oven met kerstomaatjes en rozemarij is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse Salade Van Tomaat En Aardappelen.
30-60 min -
Bekijk recept
Romeinse Lamsragout
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept
Terrine van mosselen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept