Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringen. De vis onder de koude kraan zorgvuldig wassen en droogdeppen met keukenpapier. De vis binnen en buiten bestrooien met zout en peper en besprenkelen met citroensap. Breng de creme fraiche met de wijn en slagroom aan de kook. Roer de mosterd erdoor. De saus op laag vuur circa 5 minuten zachtjes laten koken. Op smaak brengen met peper en de suiker. Voeg de lente-uitjes toe aan de saus en breng het geheel aan de kook. Leg de schelvis in een ingevette ovenschaal. Schenk vervolgens de saus erover. zet de schaal met vis in de oven en laat de schelvis in circa 25 minuten gaar worden. Lekker met gekookte aardappelen en kropsla.Voorbereiding stijd ongeveer 35 minuten.
Schelvis met lente-uitjes en moster-roomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine