Schelvislever met mosterdsaus

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de schelvislever of kabeljauwlever in ruim koud water en verwijder eventuele adertjes aan de buitenkant. Breng in een pan water met een mespunt zout tot tegen de kook aan. Pocheer hierin de lever 5 minuten op een laag vuur. Roer intussen voor de mosterdsaus de mosterd met de citroensap en de wijn. Serveer de lever met de mosterdsaus op het roggebrood. Strooi een snufje versgemalen peper over de lever.

Schelvislever met mosterdsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schelvislever
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Hollands Glorie
10-20 min -
Bekijk recept