Schoffie met bier op de BBQ

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Haal het vlees uit de koeling en dep het droog met keukenpapier. Bestrijk het vlees met de mosterd. Bestrooi het vlees met peper . 2- Verhit in een braadpan de boter en bak het vlees rondom bruin.
- Snijd de rode uien in ringen. Verdeel de uien over een groot stuk aluminiumfolie.
- Leg het aangebraden vlees op de uien en bestrooi met de kruiden. Zet de randen van het folie omhoog zodat vocht niet weg kan lopen.
- Blus de braadboter af met het bier. Voeg dit bij het vlees. Vouw het folie dicht.
- Stoof/smoor de procureur gaar op de voorverwarmde BBQ gedurende ca. 90 min. aan de zijkant van de BBQ.
- Giet het smoorvocht in een steelpan en bind licht met allesbinder.
- Laat het vlees even rusten en snijd in dunne plakken. Serveer samen met de saus.
- Lekker met aardappelsalade en gemengde sla.

Schoffie met bier op de BBQ is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept