Witlof schoonmaken en wassen, bittere kern wegsnijden. In fijne reepjes snijden. Sjalot fijn versnipperen. In pan een eetlepel boter en een halve dl. visbouillon doen en daarin de scholfilets zachtjes gaarmaken. Ondertussen de wilofreepjes aanbakken in boter en het sap van een halve citroen toevoegen. Fijn versnipperde sjalot in een eetlepel olijfolie fruiten zonder te verkleuren, halve dl. visbouillon en sap van halve citroen toevoegen en zachtjes laten inkoken gedurende een drietal minuten. Room en honing toevoegen, weer even laten inkoken en van het vuur weg de saus binden met de rest van de koude (!!!) boter. Op smaak brengen zout en witte peper. Schik de gebakken witlofreepjes in het midden van de borden, leg daarover heen de scholfilets en overgiet met de honingsaus. Werk af met enkele peterseliepluksels.
Scholfilet met witlof en honingsaus is een recept van Jerryke's Cuisine