Schuimige perzikpudding

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gelatine in koud water. Verwarm de Dubbeldrank. Splits de eiwitten van het eigeel in een pannetje en roer de drie dooiers los met suiker. Voeg hier vervolgens al roerende 2 eet. verwarmd sap aan toe en laat het geheel voorzichtig, op een laag vuurtje, binden. Neem de pan van het vuur en voeg de uitgeknepen gelatine toe. Klop de eiwitten stijf met de jam, bestrijk hiermee de binnenkant van een puddingvorm (of leeg conservenblik zonder bodem). Zet de lange vingers rechtop met de suikerkant naar buiten in de vorm. Klop de slagroom stijf. Meng 100 gram perziken in stukjes, het gebonden sap, de eiwitten, de Marasquin en de helft van de slagroom door elkaar. Schep de pudding in de vorm en laat deze enige uren in de koelkast staan. Garneer met de overige perzikpartjes en slagroom.

Schuimige perzikpudding is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Mousse met geitenkaas en tartaar van gegrilde paprika’s
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept