Scotch Broth

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verwijder het vet van het vlees .Doe het vlees in een grote steelpan met water, zout en peper .Aan de kook brengen en afgedekt 1 uu laten sudderen, de soep regelmatig afschuimen .
- Voeg wortel, koolraap, ui, prei en parelgort toe, laat de soep afgedekt nog eens 1-11/2 uur sudderen, tot de groeten en de parelgort gaar zijn .
- Haal het vlees van de botten en doe het vlees weer in de pan .Tot kamertemperatuur laten afkoelen en in de koelkast zetten .Verwijder vlak voor het opdienen het gestolde vet .
- Opwarmen en de peterselie erdoor roeren .Serveren met dik, knapperig brood .
- Let op : Deze soep, die ook wel gortbouillon wordt genoemd, kan ook andere seizoengroeten worden gebruikt .

Scotch Broth is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Dinuguan
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Scotch Broth.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scotch Broth
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Irish Broth
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Ackee and saltfish
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Five miner’s stew - Rundsragout met wortelen en pastinaak
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tiramisu met whiskycrème en krokante chocolade
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Scotch eggs
50 min Snack
Bekijk recept