Selder-champignonsoep met knoflook

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de champignons, bleekselderij en knoflook in een pan en roer de sherry of wijn erdoor. Kook alles dan afgedekt in 30 à 40 minuten op een laag vuurtje gaar; Pureer alles tot een gladde massa. Doe de puree, de resterende bouillon, de worcestersaus en nootmuskaat in de pan; Breng op smaak en breng aan de kook en serveer warm; Garneer met de selderijblaadjes. Tip: Voor een romige toets voeg er dan 1/2 flesje room aan toe Kleine stukje krokant gebakken spek is er ook heel lekker in.

Selder-champignonsoep met knoflook is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Groen sapje
5 min Snack
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept