Sesamtoast met garnalen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vis in blokjes snijden, alle graten verwijderen. Samen met de garnalen in de keukenmachine doen. De eiwitten, sojasaus en peper toevoegen en tot een gladde pasta pureren. De waterkastanjes en de bosuitjes toevoegen en op een lage stand vermengen met het vis- en garnalenmengsel. Het geheel vervolgens in een schaal overdoen en met de hand tot een zachte, zijdeachtige massa kneden. het brood dik besmeren met het garnalenmengsel. Het mengsel met een spade of breed mes naar de randen toe gladstrijken. De sesamzaadjes er rijkelijk overheen strooien en aandrukken. Met een scherp de korst van het brood verwijderen en elk sneetje in 4 driehoekjes snijden. Olie in de wok op een middelhoog vuur verhitten. De toast - met de garnalenpasta naar beneden - in de olie laten zakken en goudbruin frituren. Met een schuimspaan uit de pan nemen en op keukenpapier laten uitlekken. Warm serveren met een zoetzure saus.

Sesamtoast met garnalen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoensoep met bacon en sesamtoast
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kruidensalade met sesamtoast
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept