Shaslick van varkenshaas

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Pel en pers de knoflook boven een kom. Voeg de kruiden en de olie toe en meng alles goed door elkaar.
- Dep het vlees droog en snijd in gelijke stukken. Meng het vlees door de marinade.
- Laat het vlees afgedekt tenminste 2 uur in de koelkast staan. Zet de sat?prikkers in het water om te weken.
- Haal het vlees uit de koelkast. Snijd de paprika in stukken. Dep het vlees droog. Rijg het vlees om en om met de paprika en de blaadjes selderij aan de sat?prikkers.
- Grill het vlees op de barbecue om en om in ca. 12 minuten gaar. Bestrijk regelmatig met de marinade. Hak de rest van de selderij fijn voor de garnering.

Shaslick van varkenshaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse shaslick met lamsgehakt
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shaslick Maar Dan Gebakken
10-20 min -
Bekijk recept
Traditionele Shaslick Van Varkenshaas
10-20 min -
Bekijk recept
Shaslick.
10-20 min -
Bekijk recept