Klop de gezeefde bloem op met ongeveer 0,4 liter water. Klop de eidooiers erdoor en klop de rest van het water erdoor. Roer er op het laatst het eiwit met zout erdoor. Zeef het wederom en laat het ca. 1 1/2 uur rusten. Roer het vervolgens goed door. Vet een grote koekepan in met olie en laat dit heet worden. Doe in een keer zoveel beslag in de pan dat de gehele bodem in een keer bedekt is. Giet het resterende beslag terug in de beslagkom. Zorg dat de vellen niet te bruin worden. Keer de vellen met de vingers. Leg ze dakpansgewijs op een omgekeerd diep bord. Snijd voor de vulling alle ingredienten in dunne reepjes. Bak dit snel in wat hete olie in een wok, wadjan of hapjespan in ca. 3 minuten. Laat de vulling iets afkoelen. Leg de vulling in het midden van de vellen en vouw de vellen dicht. Bestrijk de randen met eiwit of water. Bak de loempia's direct af in olie van ca. 180°C of vries een gedeelte in. Lekker met sambal badjak, kroepoek en atjar tjampoer.