- Kruid met peper en zout en voeg de look toe.
- Strijk een snede oud brood rijkelijk in met mosterd en voeg dit samen met een halve liter water en 5 el ketjap bentengsaus bij de sudderpot.
- Zet het vlees een uurtje te stoven en maak ondertussen de snijbonen schoon. Snijd ze met een speciaal molentje of met een ander scherp mesje in reepjes van 3 ... 4 mm dik. Kook ze kort in licht gezouten water zonder deksel. Warm ze daarna nog even op in een nootje boter en kruid bij met peper.
- Controleer of het vlees gaar is, voeg nog een koffielepel mosterd toe en verdeel het over de borden. Schik er een krans snijboontjes rond. Schenk hierbij een glaasje Cahors, een C"te de Fronsac of een patersbiertje.
- **Tip:** - als u geen ketjap (zoete sojasaus) kan vinden op het schap van de oosterse keuken, kan u ook werken met sojasaus."}}