Slavelouté met kervel en belegde blini's

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de sla. Hak de kroppen grof in

2. Haal er de kern uit en hak fijn. Laat de sla samen met de in ringen gesneden prei 5 min. smelten op een middelmatig vuur en kruid met peper en zout. Voeg de warme bouillon toe en laat 20 min. doorkoken. Mix en voeg de kervel en slagroom toe. Laat 5 min. doorwarmen op een zacht vuurtje. Meng de kaas met de zalmeitjes en kruid met peper. Warm de blini's op zoals aangegeven op de verpakking. Bestrijk ze met het kaasmengsel en versier met bieslook. Verdeel de velouté over diepe borden en garneer elke portie met 3 blini's.

Slavelouté met kervel en belegde blini's is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Slavelouté met kervel en belegde blini’s
35 min Voorgerecht
Bekijk recept