Slavink van paling en gamba's

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Fileer de paling met een scherp mes en verwijder de zij-graatjes. Snij de gamba?s met een mes fijn en maal ze samen met het vet spek in een keukenmachine tot een ?farce?. Breng op smaak met peper en zout.
- Stop de farce (=vulling) in een spuitzak. Leg 1 palingfilet op de werkbank met de graatkant naar U toe. Spuit de farce over de hele filet van kop tot staart in duimdikte. Leg de andere filet van paling bovenop de farce en verdeel in kleinere porties ter grootte van een slavink.
- Rol de vink voorzichtig in de Parmaham. Bak de vinken in boter tot ze net gaar zijn.

Slavink van paling en gamba's is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Rodekoolstamppot
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse bloemkool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfststamppot met slavink
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppotje met zongedroogde tomaatjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept