Sliptong uit Oostende

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175°C. Leg de sliptongetjes naast elkaar in een ingevette ovenschaal en bestrooi ze met zout en peper. Schenk de visfond en de wijn erover en voeg de tijm en de laurier toe. Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat de vis in de oven in ± 15 minuten gaar worden. Schenk het viskookvocht uit de schaal in een steelpan. Verwijder de laurier. Houd de vis onder het folie warm. Kook het kookvocht en de koksroom op hoog vuur 1 minuut in. Roer de mosselen, de garnalen, de boter en de peterselie door de saus en breng op smaak met zout en peper. Serveer de saus in een warme sauskom bij de vis. Lekker met aardappelpuree en snijbonen.

Sliptong uit Oostende is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sliptong uit Oostende
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissaus uit Oostende
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jacobsschelpen Uit Oostende
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Gebakken sliptong met tjap tjoy
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken sliptong met dragonmayonaise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sliptong uit Oostende
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept