Smoutebollen op grootmoeders wijze

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid een deeg van 200 gr bloem, 1 fles Rodenbachbier, een snuifje zout, 3 eigelen en 3 stijfgeslagen eiwitten. Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snijd ze in schijfjes.Wentel die eerst in bloem, dan in ingekookte abrikozenmarmelade, vervolgens in geplette bitterkoekjes (makarons) en tenslotte in het deeg. Bak ze goudbruin en laat ze 'korsten' in heet frituurvet.

Smoutebollen op grootmoeders wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Smoutebollen eenvoudig
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Smoutebollen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Smoutebollen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Smoutebollen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept