Sneeuweieren met vanillesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Splits de eieren met de eierscheider.
- Roer de dooiers met de suiker tot een schuimige massa.
- Breng de melk met het opengespleten stokje aan de kook.
- Laat dit 20 minuten zachtjes trekken.
- Voeg een beetje warme melk toe aan de dooiers.
- Roer dit los en schenk alles in de pan.
- Bind het geheel op een lage stand van de warmtebron.
- Laat dit al roerende afkoelen.
- Klop het eiwit stijf met de overige suiker en de maizena.
- Breng het water met het zout aan de kook.
- Vorm van het schuim met 2 lepels sneeuwballen.
- Laat deze in de kookpan in ca. 6 min. garen.
- Draai ze regelmatig en laat ze uitlekken in een vergiet.
- Serveren met vanillesaus en de amandelen.

Sneeuweieren met vanillesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gevogelte-crèmesoep met waterkerssneeuweieren
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Sneeuweieren met fruit
0 min
Bekijk recept