Snoekbaars in room

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Borstel de champignons schoon en snij ze in schijfjes. Vet een wijde ovenschotel dik in met margarine.
- Bedek de bodem met de champignons en strooi er 1 fijngehakt sjalotje en 3 takjes salie over. Leg hierop de schoongemaakte snoekbaars, snoek of karper en bestrooi deze met zout en peper en giet er 1/4 liter room over.
- Stoof de vis in een voorverwarmde oven van 175 gr. C in ca. 45 minuten gaar. Bedruip de vis regelmatig met het stoofvocht. Verwijder de salie en serveer de vis in de saus.

Snoekbaars in room is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pie met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde snoekbaars met opperdoezen en garnalen.
0 min
Bekijk recept
Snoekbaars met kruidenkorst en mosterdsaus
0 min
Bekijk recept
Snoekbaars Met Aardappelschubben En Gevulde Morieltjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept