Snoekbaars met kruidenkorst en mosterdsaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Was de snoekbaars onder de koude kraan en dep droog met keukenpapier. Hak de champignons zeer fijn. Dompel de tomaten onder in kokend water, ontvel ze, snijd ze in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Hak de kruiden en meng ze met het broodkruim en de boter.
- Zet de snoekbaars aan beide kanten in wat hete olie aan, zonder te kleuren.
- Verwarm de oven voor op 170 graden Celsius. De vis met de champignonduxelles bestrijken en hier de tomaatblokjes op leggen. Verdeel het kruidenmengsel over de tomatenblokjes.
- Laat de snoekbaars in de voorverwarmde oven verder gaar worden in circa 10 minuten. De tagliatelle beetgaar koken en uit laten lekken. Verwarm de hollandaisesaus voorzichtig en breng op smaak met mosterd. Was de lamsoren, droog ze in de slacentrifuge en schep om in een klontje hete boter.
- De tagliatelle samen met de lamsoren over de warme borden verdelen, de vis op de pasta leggen en de saus eromheen scheppen.

Snoekbaars met kruidenkorst en mosterdsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pie met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde snoekbaars met opperdoezen en garnalen.
0 min
Bekijk recept
Snoekbaars in room
0 min
Bekijk recept
Snoekbaars Met Aardappelschubben En Gevulde Morieltjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept