Bak de m stukjes gesneden selder, wortel en ui in een beetje olijfolie tot de uitjes zacht zijn. Schep alles met een schutmspaan uit de pan zodat het vocht achterblijft. Pureer het achtergebleven groentemengsel in een keukenrobot of wrijf het door een zeef Kook ondertussen de aardappelen in een pan gezouten water. Blancheer de tuinbonen en bak ze vervolgens een minuut of vijf in dezelfde pan als die van het groentemengsel om ze extra smaak te geven. Leg de paddestoelen even onder een matig hete grill en doe ze daarna met de groentepuree, tuinbonen en aardappelen in een grote pan. Giet er minstens l,5 literwater bij. Voeg de groentebouillon toe, kook de soep 40 minuten op laag vuur en doe er zo nodig nog wat extra water bij. Serveer de soep in kommen. Tip: Bestrooi de soep met krullen geschaafde pecorino of Parmezaanse kaas en geef er geroosterde stukken stokbrood bij.
Soep met tuinbonen, oesterzwarnrnen en pecorino is een recept van Jerryke's Cuisine