Spaghetti Carbonara

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het spek in lardons snijden en de uien fijn hakken. Klop de eieren door elkaar en voeg de helft van de Parmezaanse kaas aan dit mengsel toe en kruid het af met pezo en nootmuskaat. De spaghetti in veel gezouten water al dente koken en afgieten (niet spoelen). Ondertussen fruiten we het spek samen met de uien aan. Dit alles laten we enkele minuten bakken en dan nemen we de pan van het vuur. We voegen de al dente gekookte spaghetti toe aan het spek en we overgieten het geheel met onze roommengeling. Dadelijk uitserveren anders gaan onze eierdooiers de roommengeling stollen.

Spaghetti Carbonara is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept