Spaghetti met champignon-tomatensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat eerst de wortels in een weinig water een tiental minuten koken. Verhit olie in een pan en voeg de uien toe. Bak op laag vuur tot ze glazig zijn. Voeg dan paprika's, courgette en wortels toe. Breng op laag vuur aan de kook en laat zacht sudderen tot de groenten tamelijk zacht zijn (15 ? 20 min, of tot ze zo zacht zijn als je zelf wil). Voeg de tomaten toe, met het vocht, en laat nog even doorkoken.
- Kruiden naar smaak met onder andere peper en zout, oregano, basilicum, thijm, look.
- Variatie: je kan een "vleesvervanger" door de saus mengen. Bvb. tofu- of seitangehakt. Bak dit ingredient dan in wat olie in een aparte braadpan, en voeg vervolgens toe samen met de groenten.

Spaghetti met champignon-tomatensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept