Soep van fazant met truffelroom

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een mooie bouillon van de fazanten en de groenten. Ontvet de bouillon grondig. Maak het vlees los en snijd het in fijne reepjes. Reinig de bospaddestoelen en stoof ze gaar. Voeg het vocht van de champignons bij de bouillon, bind het met de roux en werk de soep af met porto, cognac en de helft van de room. Vermeng de rest van de room met de salsa tartufata. Verdeel de boschampignons en de stukjes fazant over de borden, bevochtig met de soep en versier met truffelroom en kervel.

Soep van fazant met truffelroom is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Knolseldersoep met truffelroom
0 min
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept