Soep van truffelaardappels met kaascroutons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schil de aardappels en snij ze in stukjes.
- Verhit de helft van de boter in een grote pan en bak hierin, op een laag vuur de aardappelstukjes en de ui. Schenk na 2 minuten de warme bouillon erbij en laat het geheel 15 minuten koken.
- Pureer de soep met een staafmixer en roer er de room door.
- Doe de broccoliroosjer erbij en laat de soep nog 5 minuten zachtjes koken.
- Bak de blokjes ciabatta in de andere helft van de boter goudbruin en krokant.
- Strooi de kaas over de broodblokjes, laat de kaas smelten en laat de croutons dan afkoelen.
- Verdeel de soep over 4 kommen en strooi de croutons en de oregano erover.

Soep van truffelaardappels met kaascroutons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebonden preisoep met kaascroutons
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preisoep met lange kaascroutons
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kaascroutons
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Knoflooksoep Met Kaascroutons
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept